The Samuel Jackson

Description of your first forum.

The Samuel Jackson

پستتوسط She » دوشنبه 28 دی 1388, 12:36 pm

شاید بعضی از شما فیلم Blacke snake moan یا همون ناله های مار سیاه رو با بازی جاستین تیمبرلیک و ساموئل ال جکسون دیده باشید. توی این فیلم ساموئل نقش یه گیتاریست رو بازی میکنه و حتی چند تا آهنگ هم خونده.
من چند تا از آهنگاش رو پیدا کردم .بعضی از آهنگ ها توی فیلم نبود. در هر صورت آهنگای قشنگیه که اگه اشتباه نکرده باشم به سبک بلوز و پست راکه. اگه دوست دارین شما هم دانلودش کنین.

لینک مستقیم:103 MB (فایل زیپ)
http://www.4shared.com/file/200152288/9620ca9c/Samuel_Jackson.html
She

تاريخ عضويت: يکشنبه 20 دی 1388, 6:09 am

Samuel Jackson Five

پستتوسط Ali » شنبه 10 بهمن 1388, 8:06 am

تصوير

گروه موسیقی Samuel Jackson Five در سال 2003 پایه گذاری شد. اونا توی یکی از مصاحبه هاشون گفتن: ما قبل از اولین کنسرت احتیاج به اسم داشتیم، بعضی از اسم هایی که به ذهنمون رسید اسمایی بود مثل “Rich is the new poor”, “Tips and Tricks” and “ .
اما یه دوست یه اسم داشت که ازش استفاده نمی کرد، بنابراین ما اونو دزدیدیم و شدیم: Samuel Jackson Five

تصوير
تا امروز 3 تا از آلبومای اونا ریلیز شده:

تصوير
Same Same, But Different
در دسامبر 2004 و در 8 آهنگ منتشر شد که به سبک post rock هستش

تصوير

آلبوم بعدی Easily Misunderstood هم در سال 2005 ریلیز شد که شامل 11آهنگ بود.سبک آهنگاش Post-Rock، Progressive Rock، MathRock بود

تصوير
انتشار آخرین آلبوم این گروه Goodbye Melody Mountain به سبک Progressive Rock
Post-Rock در تاریخ 10 نوامبر 2008 با 8 آهنگ.

تصوير
Ali

تاريخ عضويت: سه شنبه 22 دی 1388, 5:37 am

The Samuel Jackson

پستتوسط She » شنبه 10 بهمن 1388, 9:15 am

راست میگی. منو بگو چقدر دنبال عکس سم جکسون توی یه گروه میگشتم ولی تنها چیزی که پیدا میکردم عکس فیلماش بود :D و جالب این جاست که با خودم میگفتم این آهنگ ها واقعا بلوز نیست ولی چون فکر میکردم این ها آهنگای فیلمه میگفتم لابد هست حتما من هیچی حالیم نیست!!!
ولی واقعا آهنگاش حرف نداشت من که خیلی خوشم اومد میخوام برم دنبال بقیشون بگردم.این دفعه با دقت بیشتری :mrgreen:
She

تاريخ عضويت: يکشنبه 20 دی 1388, 6:09 am

The Samuel Jackson

پستتوسط Ali » چهارشنبه 14 بهمن 1388, 7:38 am

آره راسثش منم قبلا اسم این گروه رو نشنیده بودم ولی الان جزء طرفداراشم. تاحالا تو سایتشون رفتیٍ؟اگه نرفتی حتما برو:
http://www.sj5.no
Ali

تاريخ عضويت: سه شنبه 22 دی 1388, 5:37 am

بازگشت به Your first forum

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان